Riedel

Riedel

Bij Riedel leven en ademen we vruchtensap, waarbij smaak, kwaliteit en duurzaamheid altijd voorop staan. Dit doen we met vele bekende merken zoals Appelsientje, Dubbeldrank en DubbelFrisss.

Hiermee is Riedel marktleider in Nederland binnen de categorie fruitige dranken.  
Riedel heeft als streven de drankencategorie elke dag een beetje gezonder te maken. Veel van de recente introducties bieden een alternatief met minder calorieën. Daarnaast streeft Riedel ernaar om dit jaar 500.000 kilo suiker uit zijn dranken te halen, zonder concessies te doen aan de smaak!

Merken waar wij trots op zijn

Appelsientje In 1973 introduceerde Riedel de 100% pure en ongezoete Appelsientje vruchtensappen in pak. Een primeur in Nederland. Sindsdien is Appelsientje niet meer weg te denken uit de supermarkt. Daarnaast kom je Appelsientje ook op veel verschillende plekken tegen in de zorg. Zo kun je altijd en overal genieten van 'Het beste onder de zon'. 

DubbelFrisss Al sinds 1996 hebben we één simpele missie: extreem verfrissende en verrassende combinaties maken. Want waarom zou je kiezen, als het allebei kan?!? Met dit ‘dubbel denken’ waren we de eerste in Nederland die de perfect match vonden tussen water & fruitsap.

DubbelDrank 
DubbelDrank is een range van verrassende smaakcombinaties! Het is altijd een combinatie van 2 soorten fruit die samen erg goed werken. Voor sommige combinaties gebruiken we verrassende en bijzondere vruchten zoals de Guanabana, Guave of Caja. Spannend om te proberen, maar altijd met de lekkere en toegankelijke smaak. 

CoolBest CoolBest staat voor de beste kwaliteit fruit en de allerlekkerste smaakcombinaties. Denk maar aan de bekende Mango Dream en Strawberry Hill. Bijzonder aan CoolBest is dat het gekoeld wordt vanaf het persen van het fruit, totdat het in de winkel ligt. Zo blijven smaak en voedingsstoffen optimaal behouden. We keep it cool, you get the best!

Taksi 
Met Taksi waan je je even in de jungle. Taksi is een heerlijke mix van sap en zuivel. Een smaakexplosie rijk aan vitamine C. Daardoor is Taksi net even anders, en dat proef je! Een lekkere dorstlesser voor elk moment van de dag. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Op weg naar duurzame fruitketens! Voor iedereen, alles en altijd het beste van fruit op een duurzame manier. Dit is waar we naar streven bij Riedel. Daarom spelen wij een leidende rol in de samenwerking binnen de gehele fruitketen met een focus op mens, milieu en duurzame winst die verder gaat dan alleen certificering.
Duurzaamheid is een complex onderwerp. In plaats van ons aan te sluiten bij een bestaande certificering willen wij hier zelf een leidende rol in pakken die vaak verder gaat. Om te komen tot duurzame fruitketens zijn we in 2014 een strategische samenwerking gestart met Solidaridad om de fruitteelt te verduurzamen. Binnen de duurzame fruitketens staan 3 pijlers centraal: duurzame fruitteelt, duurzame productie en duurzaam afvullen.

Unieke voordelen

  • Uniek sappen assortiment van bekende en vertrouwde A-merken
  • Duidelijke focus op het gezonder maken van de complete sappenrange
  • Duurzaamheid belangrijke pijler
 

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Riedel
Frankeneng 12
6717 AG EDE GLD

Tel: (0318) 679911
Postadres
Riedel
Postbus 64
6710 BB EDE GLD
Internet
http://www.riedel.nl

Contactpersoon
Lonneke Peters

Neem contact op

Linda van Lievenoogen
Inkoper/productmanager Eten & Drinken
  • 06 55 72 12 83