Randstad Groep Nederland

Heb je behoefte aan flexibele arbeidskrachten? Randstad, Tempo-Team en Yacht helpen je bij de werving en selectie van flexibele arbeidskrachten en professionals en voorzien in vaste en tijdelijke vacatures. De gespecialiseerde intercedenten en consultants kennen de zorg- en welzijnssector als geen ander.

Ze zijn op de hoogte van de brancheontwikkelingen, de cao's en de functie-eisen. Naast uitzenden, detacheren en pay-rolling kun je er ook terecht voor diensten als werving & selectie van professionals, interim management, poolmanagement, outplacement en HR-advies. Denk hierbij aan strategische personeelsplanning en thema’s als optimale inzet van arbeidscapaciteit zowel voor vaste medewerkers als voor jullie flexschil.

Intrakoop heeft een raamovereenkomst afgesloten met Randstad Groep Nederland, waartoe Randstad, Tempo-Team en Yacht behoren. Hierdoor ben je voor de inleen van flexibele arbeidskrachten en inzet van professionals verzekerd van de scherpste tarieven. Je kan kiezen voor samenwerking met alle drie of één van de bedrijven. De afgesproken Intrakoop-condities zijn voor Randstad Uitzendbureau en Tempo-Team Uitzenden gelijk. Bovendien kom je in aanmerking voor aantrekkelijke korting op de overige dienstverlening van de werkmaatschappijen van Randstad Groep Nederland.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  • Maatschappelijke verantwoordelijkheid maakt al meer dan 40 jaar deel uit van de kernwaarden. Daarmee is Randstad Groep Nederland een van de pioniers in MVO.
  • Kernactiviteit is mensen en werk samen te brengen. Niemand zou moeten worden uitgesloten van de arbeidsmarkt. De benadering van Randstad Groep Nederland leidt tot duurzame oplossingen die ertoe doen.
  • Randstad Groep Nederland stelt ook kennis ter beschikking aan de maatschappij onder meer via haar vrijwilligers bij VSO in de derde wereld.

Unieke voordelen

  • Meer dan 55 jaar ervaring in uitzenden, detacheren, payrolling en werving & selectie
  • Gespecialiseerd in de gezondheidszorg
  • Landelijk dekkend netwerk van vestigingen
  • Innovatief op het gebied van in-, door- en uitstroom van personeel, herplaatsing en reïntegratie
  • Brede HR-dienstverlener op het gebied van uitzenden, professionals, inhouse services, employability, payrolling, outsourcing en consultancy

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Randstad Groep Nederland
Hogeweg 15
5301 LB ZALTBOMMEL

Tel: (0418) 577220
Postadres
Randstad Groep Nederland
Postbus 12600
1100 AP AMSTERDAM ZUIDOOST
Internet
http://www.randstad.nl

Contactpersoon
Sietske Wartena

Neem contact op

Simone Nicolaes
Inkoper/productmanager HRM
  • 06 25 52 00 72