Office Depot B.V.

Office Depot

Al 15 jaar bundelen Intrakoop en Office Depot hun krachten om Intrakoop-leden passend advies te bieden als het gaat om de inkoop van alles wat met de werkplek te maken heeft: kantoorartikelen, meubilair en projectinrichting, artikelen voor de pauzeruimte, veiligheidsproducten, schoonmaak- en hygiƫneproducten, etc.

Deze samenwerking heeft als belangrijkste pijler: het ontzorgen van de Zorg. Dit doen we door de tijdsinvestering in de inkoop van bovengenoemde artikelen te beperken tot een minimum. Office Depot neemt daarbij drie punten onder de loep: bestellen, leveren, factureren. Op basis hiervan ontvang je als Intrakoop-lid een op maat gemaakt plan. Zo borgen we samen dat jouw focus blijft liggen waar deze hoort te liggen: bij de zorgtaak. 

Daarnaast zetten we, net als Intrakoop, in op duurzame relaties. Bij Office Depot gaat duurzaamheid verder dan dat. Duurzaamheid zit in ons DNA. Als Intrakoop-lid betekent dit dat je verzekerd bent van een partner die oog heeft voor de duurzame inzetbaarheid van producten, diensten en mensen. Office Depot levert namelijk ook allerlei oplossingen die ervoor zorgen dat jouw medewerkers gezond aan het werk blijven. 

Hoe ontzorgen wij jouw organisatie? 

 • Door Office Depot in te schakelen als totaalleverancier, reduceer je het aantal verschillende leveranciers.
 • Onze meubilairspecialisten ondersteunen je in de volledige projectinrichting vanaf de 3D-ontwerpen tot aan de realisatie en montage.
 • Via Vital Communications neemt Office Depot het volledige beheer van jouw vraag naar marketing- en printoplossingen uit handen. Denk hierbij aan: promotiematerialen, relatiegeschenken, visitekaartjes, commercieel drukwerk, etc.
 • We helpen je bij het realiseren van duurzaamheidsdoelstellingen. Of het nu gaat om het verlagen van jouw CO2-voetafdruk, het inzetten van duurzamere producten of Social Return On Investment.
 • Office Depot stimuleert actief efficiëntere inkoopprocessen en bewust bestelgedrag.  

Unieke voordelen

 • De keuze voor één totaalleverancier betekent minder administratieve handelingen door één contractpartner, één vast contactpersoon, één factuurstroom, etc.
 • Je bent altijd verzekerd van passend advies door ervaren specialisten.
 • Een partner die bijdraagt aan jouw duurzaamheidsdoelstellingen, zo compenseert Office Depot o.a. volledig de onvermijdelijke CO2-uitstoot. 
 • Een unieke kortingstructuur te behalen op de directe kosten door bewust bestelgedrag.
 • Extra besparen op de indirecte kosten door efficiëntere inkoopprocessen.

Kortom: Office Depot ontzorgt de Zorg.

Het nieuwe normaal en jouw (thuis)werkplek

We werken met z'n allen veel thuis en beseffen ons dat onze omgeving een grote grote invloed heeft op onze mentale gesteldheid en welzijn. Daarom wil je ervoor zorgen dat jouw thuiswerkplek professioneel en ergonomisch is. Het hebben van de juiste benodigdheden is voor je thuiswerkplek net zo belangrijk als in een traditionele kantooromgeving. Klik hier en bekijk de Back to work catalogus met alle benodigdheden voor een veilige terugkeer naar kantoor, de producten zijn hier ook rechtstreeks te bekijken. Hoe zorg je ervoor dat je thuis een goede en gezonde werkplek creëert? Klik hier voor onze aanbevelingen voor essentiële producten die jouw thuiskantoor nodig heeft om gezond, professioneel, functioneel en productief te zijn.

 

Bekijk onze website of onze catalogi voor meer informatie:

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Office Depot B.V.
Columbusweg 33
5928 LA VENLO

Tel: (077) 3265050
Postadres
Office Depot B.V.
Postbus 3278
5902 RG VENLO
Internet
https://whyofficedepot.nl/intrakoop/

Contactpersoon
Jan Pieter Brinkman

Neem contact op

Bert Baan
Inkoper/productmanager Facilitair
 • 06 53 21 55 23