Jacobs Douwe Egberts Professional

Ziekenhuisbeeld JDE

Centraal in de ambitie van Jacobs Douwe Egberts Professional staat om voor jouw cliƫnten, gasten en medewerkers de dagelijkse momenten waardevoller te maken met de lekkerste koffie en thee. Deze Intrakoop-leverancier weet als geen ander hoe waardevol koffie en thee zijn voor mensen gedurende de dag. Een lekkere start van de dag, een moment van rust, een moment met elkaar, een verwenmoment.

Voor ieder segment is er gekeken hoe Jacobs Douwe Egberts Professional de momenten op de dag waardevoller kan maken. Zo ook in de zorg. Met een passend advies, de beste kwaliteit en excellente service maakt Jacobs Douwe Egberts Professional zo’n dagelijks moment nog waardevoller en dragen zo bij aan jouw doelstellingen. Want: goede koffie en thee is goud waard.

Met de maatwerkoplossingen van Jacobs Douwe Egberts Professional en de scherpe Intrakoop-prijzen ben je verzekerd van een koffie- en theevoorziening zonder zorgen. Naast een breed scala aan warme dranken is Jacobs Douwe Egberts Professional ook specialist in betaalsystemen, snack- en frisautomaten. Ook biedt deze Intrakoop-leverancier in overleg een complete onbemande luxe koffie- en theecorner: de DE Coffee Kitchen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  • Van teelt tot kop: DE is wereldwijd de grootste inkoper van UTZ gecertificeerde koffie. Het stimuleren van ondernemerschap bij koffie- en theeboeren vormt het hart van het duurzaamheidsbeleid. Zorg voor kwaliteit, mens en milieu staan daarbij centraal.
  • CO2-reductie: DE is continu op zoek naar manieren om haar processen zuiniger en duurzamer te maken. DE verlaagt verlagen het energie- en watergebruik jaarlijks en probeert continu haar verpakkingen nóg duurzamer te maken. Binnen de logistieke keten spant DE zich in de CO2-uitstoot te reduceren.

Unieke voordelen

  • Hoge consumentenwaardering en duurzaam geproduceerde merken
  • Transparantie in Total Cost of Ownership
  • Cafitesse koffie: de laagste verzorgingskosten
  • Ontvangstreceptie met allerlei koffie- en thee mogelijkheden
  • Diverse pakketten voor kleinschalig wonen en oplossingen op maat

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Jacobs Douwe Egberts Professional
Vleutensevaart 35
3532 AD UTRECHT

Tel: (030) 2979111
Postadres
Jacobs Douwe Egberts Professional
Postbus 2
3500 CA UTRECHT
Internet
http://www.de.nl

Contactpersoon
Raoul Grobben

Neem contact op

Linda van Lievenoogen
Inkoper/productmanager Eten & Drinken
  • 06 55 72 12 83