Hero Nederland B.V.

Voeding is meer dan het binnenkrijgen van voedingsstoffen. Veel meer. Natuurlijk, je wilt zeker weten dat je gezonde en verantwoorde producten gebruikt. Die liefst ook op een duurzame manier zijn geproduceerd.

Hero gelooft in de kracht van fruit. Het is lekker, het is voedzaam, zit vol met vitaminen en het ziet er prachtig uit. Niets meer aan toevoegen zou je zeggen. En dat doet Hero dus ook zo min mogelijk.

In 2013 heeft Hero besloten om de merkstrategie te verfrissen. Hero gaat terug naar haar oorsprong en kiest ervoor het goede van de natuur op een lekkere, gemakkelijke en voedzame manier, binnen handbereik te brengen. Hero staat voor eerlijke producten met zoveel fruit als mogelijk, en zonder onnodige smaak-, kleur- en geurstoffen.

Van oudsher is het merk Hero ook verbonden met jam. In 2014 zijn ze zelfs al 100 jaar dé jammaker van Nederland. Niet iedereen is zich meer bewust van het feit dat jam maken een manier is om fruit langer te kunnen bewaren na de oogst. En dat jam meer is dan lekker beleg voor op je boterham. Er zijn heerlijke kook- en bakrecepten met jam te bedenken!

Naast jam biedt Hero ook vruchtensappen, frisdranken, tussendoorrepen en dessertsauzen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  • Energie en milieu: fabriek 100% groene stroom, energiebesparing door gebruik energiezuinige lampen in de productielocatie, inzet grotere (en dus minder) vrachtwagens voor het transport van verpakkingen, gebruik golfkarton van gerecycled materiaal, vouwkarton van PEFC materiaal, verbeterproject reiniging en chemicaliëngebruik: gerealiseerde gebruiksafname -40% en milieubewust leasewagenpark.
  • Maatschappij: verzorging gastlessen ‘gezonde voeding’ op scholen, fruittuinen voor scholen en partner in JOGG beweging. JOGG is een lokale aanpak gericht op wijken waar het percentage overgewicht onder jongeren (0-19 jaar) het hoogst is. Met elkaar werken we aan een gezonde jeugd in een gezonde omgeving.
  • Maatschappelijk verantwoord productaanbod: beschikbaarheid Fairtrade honing en introductie van Fairtrade vruchtensappen in 2014.

Unieke voordelen

  • Hero gelooft in de kracht van fruit en het maken van eerlijke producten zonder onnodige toevoegingen
  • Hero is sinds 1914 expert en pionier op het gebied van fruit. Het A-merk dat al bijna 100 jaar bestaat en een compleet assortiment zoetbroodbeleg aanbiedt
  • Naast het zoetbroodbeleg biedt Hero ook heerlijke frisdranken, tussendoorrepen en dessertsauzen
  • Gezondheid, bewuste keuzes en duurzaamheid (Fairtrade en UTZ-certified) staan hoog in het vaandel
  • Hero laat mensen genieten van een breed assortiment aan smakelijke en kwalitatieve producten in gebruiksvriendelijke verpakkingen

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Hero Nederland B.V.
Teteringsedijk 227
4817 ME BREDA

Tel: (076) 579 80 00
Postadres
Hero Nederland B.V.
Postbus 3243
4800 DE BREDA
Internet
http://www.hero.nl

Contactpersoon
Daan Happe

Neem contact op

Linda van Lievenoogen
Inkoper/productmanager Eten & Drinken
  • 06 55 72 12 83