Arla Foods

Een vertrouwde naam met een sterk assortiment: de van oudsher eerlijke, heerlijke en vertrouwde zuivelproducten van Melkunie en de 100% natuurlijke zuivel van Arla.

Arla Foods biedt met deze sterke merken iedere dag weer de lekkerste dagverse zuivel voor cliënt, bewoner, bezoeker of medewerker: voor elk wat wils. Het uitgebreide Melkunie assortiment bevat naast de traditionele melk- en yoghurtproducten een grote variatie aan verschillende soorten vla, yoghurt, pap en kwark. En niet te vergeten de bekende merken Breaker & Milk & Fruit.

De producten zijn in diverse verpakkingen te verkrijgen. Zo is er een heel breed assortiment 1 liter verpakkingen die ideaal zijn voor kleinschalige woongroepen. Ook zijn er 0,5 liter bekers pap, pakken melk, yoghurt en vla die geschikt zijn voor de winkels en 250 ml drinkbekers voor de catering.
 
Het merk Arla is in 2010 in Nederland geïntroduceerd. Begonnen met een assortiment van 20 biologische zuivelproducten, en inmiddels uitgebreid met een range 100% natuurlijke producten. Beide productlijnen bevatten geen toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen. Hierdoor zijn ze zacht en mild van smaak.

Heb je Arla Protino al eens geprobeerd? Dit is een dagverse yoghurt drank, heerlijk vol van smaak met per flesje van 125 ml 13,6 gram eiwit en 255 kcal. Ideaal dus voor mensen met een verminderde eetlust of zij die last hebben van ondervoeding of dreigen dit te krijgen. 
 
Naast de dagverse range biedt Arla Foods ook een Melkunie-assortiment lang houdbare melk, koffiemelk en heerlijke milkshakes aan. Ook zijn de eerste stappen gezet naar een lactosevrij assortiment. Met heerlijke dagverse en houdbare melk, naturelyoghurt en roomkaas waardoor ook mensen met een lactose intolerantie weer van heerlijke zuivel producten kunnen genieten.
 
Als Intrakoop-lid profiteer je van de scherpe conditie-afspraken die Intrakoop met Arla Foods heeft afgesproken.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  • Arla Foods heeft een sterke focus op duurzaamheid met als vier thema’s: klimaatneutraal, terugdringen van verspilling, respect voor mens, dier en milieu en transparantie. Zo kan Arla Foods een sterke bijdrage leveren aan het MVO-beleid van jouw organisatie.
  • Melkunie dagverse zuivel is afkomstig van Nederlandse zuivel. Melkunie vindt het belangrijk dat koeien in de wei grazen. Daarom stimuleert Melkunie weidegang
  • Arla dagverse zuivel is 100% natuurlijke zuivel: zonder geur-, kleur- en smaakstoffen, waarvan het grootste deel van biologische zuivel is gemaakt

Unieke voordelen

  • Melkunie Versfilter is dagverse melk met een veel langere houdbaarheid dan je gewend bent. Sinds januari 2015 verkrijgbaar via de grossiers. Hiermee kun je derving tegen gaan en kosten besparen door kritisch naar het aantal leveringen van zuivel te kijken.
  • Arla Protino (framboos & citroen/vanille) is een heerlijke dagverse yoghurtdrank van 125 ml met 13,6 gram eiwit en 255 kcal per flesje. Ideaal om op de SNAQ-kaart of bijvoedingen te gebruiken, want Arla Protino is lekker en dat is wel handig voor mensen die weinig eetlust hebben.
  • Arla biedt ook Melkunie milkshakes (aardbei, banaan en vanille) met veel vet en eiwit erin en Breaker met extra eiwitten. Een leuke en bovenal lekker assortiment om mensen met weinig eetlust toch iets voedzaams te geven.
  • Arla dagverse zuivel is 100% natuurlijke zuivel. Zo heeft Arla, Arla Zin! een 100% natuurlijke drinkyoghurt met 0% vet waar geen kunstmatige zoetstoffen aan zijn toegevoegd zoals aspartaam of sucralose. Arla Zin! is gezoet met het natuurlijke plantje: Stevia. Een revolutie binnen zuivel.
  • Compleet dagvers zuivelassortiment voor alle doelgroepen binnen de zorg zoals patiënten, bewoners, personeel en bezoekers. Verkrijgbaar in liter verpakkingen en drinkbekers bij alle institutionele grossiers.

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Arla Foods
Gildenstraat 30
3861 RG NIJKERK GLD

Tel: (033) 24 76 222
Postadres
Arla Foods
Postbus 1089
3860 BB NIJKERK GLD
Internet
http://www.arla.nl

Contactpersoon
Michiel van der Net

Neem contact op

Linda van Lievenoogen
Inkoper/productmanager Eten & Drinken
  • 06 55 72 12 83