De energiebenchmark: inzicht in je energieverbruik

Hoe staat het ervoor met het energieverbruik van jouw organisatie? Met de online energiebenchmark krijg je in- én overzicht. En ontdek je hoe jij het doet in vergelijking met andere zorgorganisaties. Zo weet je beter welke mogelijkheden je hebt om het energieverbruik te beperken.

Als zorgorganisatie let je natuurlijk op je kosten. Ook op energiegebied. En tegelijkertijd wil je bijdragen aan een duurzamere wereld. Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt belangrijker. Ook zorgverzekeraars en gemeenten stellen steeds meer eisen aan comfort en duurzaamheid in de zorgsector. Daarom helpen wij je graag bij het besparen en verduurzamen van je energieverbruik. Inzicht in je energieverbruik is een belangrijke eerste stap.

Hoe zit het met je energieverbruik?

Hoeveel energie verbruikt mijn organisatie en wat kost het? Hoe is het energieverbruik van mijn organisatie in vergelijk met andere zorgorganisaties? Kan het energieverbruik omlaag en hoe dan? Het kost veel tijd om overzicht te houden op je energieverbruik. Zeker als je zorgorganisatie meerdere locaties heeft. Maar om te kunnen besparen, moet je eerst weten hoe je er nú voor staat.

Inzicht met de energiebenchmark


Met onze online energiebenchmark zie je in een oogopslag hoe je ervoor staat. Je ziet je energieverbruik en de kosten van de afgelopen jaren van alle locaties in je organisatie . En we vergelijken het verbruik van je verschillende locaties met elkaar én met andere zorgorganisaties. Dat geeft je snel inzicht in hoe je het als organisatie doet. Ook zie je direct welke locaties onder de verplichte energieaudit vallen, welk energielabel ze hebben en de geografische spreiding. Ook kun je makkelijk energierapportages maken voor je bestuur of het bevoegd gezag.

Vraag de energiebenchmark aan

Wil je inzicht in je energieverbruik? En concrete stappen zetten naar zowel minder als duurzamere energie? Maak dan gebruik van onze online energiebenchmark. 

Neem contact op

David Hoorn
Inkoper/productmanager Energie
  • 06 52 75 28 84
David Hoorn