Webinar Kwantitatieve inkoopscan

8 september 2023
Softwarelicenties

Binnen de zorg wordt er al gauw 30 tot 50 procent van de bedrijfskosten besteed aan investeringen en inkoop. Maar hoe is jouw spend over het jaar heen opgebouwd en welke besparingen zijn hierin mogelijk? Onze online inkoopscan biedt inzicht in zowel de kosten als de kansen voor verbetering.

Met de online inkoopscan brengen we alle (beïnvloedbare) uitgaven van jouw zorgorganisatie in kaart. We analyseren kostenplaats, contracten, duurzaamheid, afdeling en medewerkers. Dat levert jou, als inkoper, een helder en compleet overzicht op van de inkoopuitgaven van jouw zorgorganisatie. En maakt inzichtelijk welke verbetermogelijkheden er zijn.  

Benchmark

We gebruiken voor alle zorgorganisaties dezelfde productgroepenlijst waardoor een goede benchmark beschikbaar is. Je kunt hierdoor eenvoudig zien hoe de inkoopprestaties van jouw organisatie zich verhouden tot andere (vergelijkbare) zorgorganisaties. Deze bewustwording helpt  bij het maken van keuzes voor de toekomst waarbij er grip op de uitgaven ontstaat. 

Specifieke uitgaven

Door filters in de inkoopscan is het mogelijk in te zoomen op specifieke uitgaven. Handig voor gebruik in managementrapportages. Bij gebruik van de online inkoopscan over een langere periode kunnen trends in de inkoopuitgaven worden gesignaleerd.

Webinar

Tijdens dit webinar licht Daan van Gent toe hoe de inkoopscan werkt en welke mogelijkheden het biedt. Het webinar duurt maximaal 45 minuten en zal plaatsvinden via Microsoft Teams op de volgende momenten:

  • 8 september 2023 van 11.30 uur tot 12.15 uur
  • 17 oktober 2023 van 11.30 uur tot 12.15 uur
  • 8 november 2023 van 11.30 uur tot 12.15 uur
  • 20 december 2023 van 11.30 uur tot 12.15 uur

Deelname is gratis voor alle leden van Intrakoop. Niet-leden ontvangen na hun aanmelding een factuur van €149,00 voor hun deelname.

Aanmelden

Geef je voor het webinar op via de button ‘Aanmelden’. Enkele dagen voor het webinar ontvang je van ons een e-mail met de snelkoppeling naar het webinar.

Deel dit artikel

Neem contact op

Heb je vragen over het webinar of over de Intrakoop online inkoopscan? Neem dan contact op met

Daan van Gent
Inkoper/productmanager ICT
  • 06 21 86 08 66