Webinar Zorgmonitor Duurzaam & Gezond

15 september 2021
Aanmelden
Verduurzaming: betrek iedereen bij de plannen

Hoe duurzaam en gezond is de inkoop van eten en drinken van jouw zorgorganisatie? Hoe meet je dat en hoe pak je dat aan? De ontwikkeling van de Zorgmonitor Duurzaam & Gezond van Intrakoop en Foodstep is in volle gang!

De eerste 40 leden vanuit alle zorgsectoren zijn aangesloten en hebben in 2020 hun inkoopdata laten analyseren. Doe jij ook mee in 2021? 

Zorgmonitor webinar_website

Webinar

Tijdens dit webinar geven Linda van Lievenoogen en Bram Buyserd (inkoper/productmanager Eten & Drinken bij Intrakoop) uitleg over de werking en toepasbaarheid van de Zorgmonitor. De aanleiding van dit project, de huidige status, doelen en uitdagingen zullen de revue passeren. Ook delen we de ervaringen van andere zorginstellingen en bespreken we de voorwaarden voor het toepassen van de Zorgmonitor binnen jouw zorginstelling. Lees hier hoe de Zorgmonitor het Martini Ziekenhuis inzicht geeft. 


Webinar Zorgmonitor

Voor wie?

Als lid van Intrakoop ben je welkom om je aan te melden. Het webinar is relevant voor onder andere inkopers, facilitair managers, hoofden voeding, diëtisten, duurzaamheidscoördinatoren, koks en alle anderen die in hun dagelijks werk binnen de zorg te maken hebben met de organisatie rondom voeding.

Het webinar zal ongeveer een uur duren en start om 11:00. Het wordt opgenomen en is daarna op aanvraag beschikbaar.

Aanmelden

Geef je voor het webinar op via de button ‘Aanmelden’. Enkele dagen voor het webinar ontvang je van ons een e-mail met de link naar het webinar.

Deel dit artikel

Neem contact op met:

Linda van Lievenoogen
Inkoper/productmanager Eten & Drinken
  • 06 55 72 12 83