Webinar over inhuur personeel

25 mei 2021
Aanmelden
Personeel & Verzekeringen

Sta jij ook voor de uitdaging om grip te krijgen op de tarieven en te besparen op de kosten voor inhuur van personeel? Op 25 mei en 24 juni organiseren Labor Redimo en Intrakoop samen online kennisnetwerkbijeenkomsten over PNIL, speciaal voor Intrakoop-leden. Je kunt je voor één van de twee of voor beide bijeenkomsten opgeven.

Programma 25 mei van 13.00 – 14.30 uur

De markt van aanbieders en zzp-ers groeit en de tarieven stijgen. In een plenaire sessie gaan Jack Boumeester (senior adviseur) en Bertrand Prinsen (partner en oprichter) van Labor Redimo samen met Simone Nicolaes, productmanager HRM bij Intrakoop, in op de belangrijkste ontwikkelingen. 

Daarna vormen we kleinere groepen, waarin je ook met collega’s van andere zorgorganisaties kennis en ervaringen kunt uitwisselen. Je kunt kiezen uit de volgende thema’s:

  1. Hoe realiseer ik projectmatig duurzame besparingen en verbeteringen op inhuur van personeel in mijn zorgorganisatie? 
  2. Transparante, marktconforme en eerlijke inhuurtarieven: hoe zijn ze opgebouwd? En betaal ik een eerlijk tarief? 

Programma 24 juni van 13.00 – 14.30 uur

We vatten plenair de bevindingen samen van het webinar  van 25 mei. Daarna kun je kiezen uit deze twee thema’s om specifieke kennis en ervaringen te delen met collega’s van andere zorgorganisaties, Intrakoop en Labor Redimo.

  1. Versnippering van de leveranciersmarkt (uitzend- en detacheringsbureaus en zzp): hoe regel ik eenduidige, goede condities en de beste contracten? 
  2. Identificeren van inleenrisico’s (waaronder zzp): welke risico’s zijn er? En hoe voorkom ik ze? 

Voor wie

Deze online kennisnetwerkbijeenkomsten zijn vooral interessant voor inkopers, HR-managers en -adviseurs, recruiters en andere mensen die verantwoordelijk zijn voor inhuur van personeel in zorgorganisaties. 

Kosten en aanmelding

Deelname voor Intrakoop-leden is kosteloos. Niet-leden betalen € 195 exclusief btw per webinar. Je kunt je tot en met 24 mei aanmelden voor één of beide online bijeenkomst(en) met je voorkeur voor een thema per datum.

Vouchercode voor boek "Het einde van HRM"

De eerste 60 deelnemers aan het webinar op 25 mei en 24 juni ontvangen een vouchercode om kosteloos het boek “Het einde van HRM” te bestellen. Roeland van Laer, partner bij Labor Redimo, is de schrijver. Het boek geeft een overzicht van alle veranderingen en een nieuw model voor een duurzame en geïntegreerde personeelsstrategie. Vooral interessant voor HR- en inkoopprofessionals die bezig zijn met visie- en strategievorming voor in-, door- en uitstroom van vast en flexibel personeel.

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten over deze online bijeenkomsten over inhuur PNIL? Neem dan contact op met

Simone Nicolaes
Inkoper/productmanager HRM
  • 06 25 52 00 72