Webinar Brandveiligheid in de zorg

20 mei 2021
Brandveiligheid

Samen met Peter Schut, programmamanager De Zorg Brandveilig en brandweerman, organiseren we een webinar over brandveiligheid in zorgorganisaties. De Zorg Brandveilig is een initiatief van de brancheorganisaties in de zorg en Brandweer Nederland. Monique Mensink verbindt als inkoper/productmanager bij Intrakoop partijen om specifieke kennis over dit onderwerp met je te delen.

In dit webinar staan brandveiligheid in de zorg en de risico’s in relatie tot inkoop centraal. We starten met een introductie waarin vragen aan bod komen als: 

  • Heeft het verduurzamen van je zorgorganisatie met bijvoorbeeld laadpalen en zonnepanelen impact op je brandverzekering?
  • Wat zijn tips en tricks bij een aanbestedingstraject brandblusmiddelen en onderhoud?
  • Welke impact heeft de preventie en bestrijding van het coronavirus op de brandveiligheid?
  • Welke ontwikkelingen kun je op termijn verwachten op het gebied van brandveiligheid en verzekeringen?

Programma op hoofdlijnen

Na een algemene introductie van Monique Mensink, inkoper/productmanager van Intrakoop, delen de volgende gastsprekers hun specifieke kennis en ervaring over brandveiligheid in de zorg met je:

  • Wim Mulder, segmentspecialist zorg bij Raetsheren van Orden, licht toe wanneer en hoe duurzaamheid tot onverzekerbaarheid kan leiden. Hij gaat ook in op  ontwikkelingen in de verzekeringsmarkt op lange termijn.
  • Rommy Dirven, teamleider Stafbureau VIF bij Leger des Heils, deelt haar ervaringen en tips en tricks over hun aanbesteding voor brandblusmiddelen en onderhoud.
  • Peter Schut, programmamanager De Zorg brandveilig, deelt zijn kennis over ontwikkelingen op het gebied van brandveiligheid vanaf de intrede van het coronavirus en welke ontwikkelingen hij nog verwacht.

Het webinar is van 14.00 uur tot ca. 15.15 uur. Uiteraard is er per gastspreker gelegenheid om enkele vragen te stellen.

Voor wie

Deze bijeenkomst is specifiek bedoeld voor mensen die in hun zorgorganisatie betrokken zijn bij brandveiligheid, zoals veiligheidscoördinatoren, -adviseurs, vastgoed- en huisvestingsmanagers en inkopers.

Deel dit artikel