Webinar Zorgmonitor (leveranciers)

27 oktober 2020
Online
Aanmelden
Intrakoop Foodcongres 2017

Hoe duurzaam en gezond is de inkoop van eten en drinken van Nederlandse zorgorganisaties? Is het meetbaar en te analyseren? De ontwikkeling van de Zorgmonitor Duurzaam & Gezond van Intrakoop en Foodstep is in volle gang!

We zijn gestart met een pilotgroep van acht zorginstellingen. Zij hebben hun inkoopgegevens gedeeld om te analyseren op duurzaamheid, gezondheid en nutriënten. Dit doen we vanuit de aangeleverde productinformatie in de database van PS in foodservice. De deelnemende organisaties reageerden enthousiast op de presentatie van deze analyses. Meer informatie over de Zorgmonitor lees je op deze pagina

Samenwerking leveranciers

Als onmisbare spelers in dit project hebben we vanaf het begin zoveel mogelijk leveranciers betrokken. In juli vorig jaar is ons project gepresenteerd aan een grote groep leveranciers. Hieruit volgde (kritische) feedback maar ook genoeg redenen om verder in gesprek te gaan en zoveel mogelijk leveranciers actief te laten participeren. Dit blijft een lopend proces; we zijn continue in gesprek. Inmiddels is het tijd voor een update en verwelkomen we graag nieuwe leveranciers! 

Webinar

Tijdens een online bijeenkomst op 27 oktober tussen 14:30 en 15:30 delen we met onze partner Foodstep de ervaringen tot nu toe. Waar staan we en waar willen we in samenwerking met zorgorganisatie en leveranciers naar toe werken.

Voor wie?

Leveranciers en/of fabrikanten die geïnteresseerd zijn om een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van de Zorgmonitor Duurzaam & Gezond. 

Aanmelden

Geef je voor het webinar op via de button ‘Aanmelden’. Enkele dagen voor het webinar ontvang je van ons een e-mail met de snelkoppeling naar het webinar.

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer informatie over het webinar? Neem dan contact op met:

Linda van Lievenoogen
Inkoper/productmanager Eten & Drinken
  • 06 55 72 12 83