Webinar Zorgmonitor Duurzaam & Gezond

22 september 2020
Aanmelden
Intrakoop Foodcongres 2017

Hoe duurzaam en gezond is de inkoop van eten en drinken van jouw zorgorganisatie? Hoe meet je dat en hoe pak je dat aan? De ontwikkeling van de Zorgmonitor Duurzaam & Gezond van Intrakoop en Foodstep is in volle gang!

De eerste acht zorginstellingen zijn aangesloten en hebben hun inkoopgegevens gedeeld om te analyseren op duurzaamheid, gezondheid en nutriënten. De deelnemende organisaties reageerden enthousiast op de presentatie van deze analyses.

zormonitor webinar

Webinar

Tijdens dit webinar gaan Bram Buyserd (inkoper/productmanager Eten & Drinken bij Intrakoop) en Loes Smits (consultant bij Foodstep) alle geïnteresseerden uitleg geven over de werking en toepasbaarheid van de Zorgmonitor. De aanleiding van dit project, de huidige status en de bijbehorende doelen zullen de revue passeren. Ook zullen we de eerste ervaringen van andere zorginstellingen delen en bespreken we de voorwaarden voor het toepassen van de Zorgmonitor binnen jouw zorginstelling. 

Voor wie?

Als lid van Intrakoop ben je welkom om je aan te melden. Het webinar is relevant voor onder andere inkopers, facilitair managers, hoofden voeding, diëtisten, duurzaamheidscoördinatoren, koks en alle anderen die in hun dagelijks werk binnen de zorg te maken hebben met de organisatie rondom voeding.

Het webinar zal ongeveer een uur duren en zal starten om 10:30. Het wordt opgenomen en is daarna op aanvraag beschikbaar.

Aanmelden

Geef je voor het webinar op via de button ‘Aanmelden’. Enkele dagen voor het webinar ontvang je van ons een e-mail met de snelkoppeling naar het webinar.

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Bram Buyserd
Inkoper/productmanager Eten & Drinken
  • 06 12 56 89 49