Introductie raamovereenkomst Miele

17 september 2020
Aanmelden
Opvouwen wasgoed_web

Schoon textiel is van groot belang voor de algemene hygiëne in de zorg, wasgoed moet aan veel verschillende hygiëneregels voldoen. Miele adviseert samen met Intrakoop waar je op moet letten bij hygiënisch schoon wassen.

Miele biedt met operationele lease en ‘pay per use’, naast de verkoop van apparaten, zorgorganisaties interessante mogelijkheden om persoonsgebonden was (weer) hygiënisch in eigen beheer te doen. Naast wasmachines biedt Miele bedrijfsafwasautomaten die tegen lage verbruikskosten, op systematische wijze infecties bij het reinigen van vaatwerk in de VVT en ziekenhuizen voorkomen.

Intrakoop en Miele hebben, met de behoeften van onze leden als uitgangspunt, een overeenkomst gesloten. Als lid van Intrakoop heb jij toegang tot de heldere en gunstige afspraken vastgelegd in deze overeenkomst.

Online introductie

Wil je hier meer over de overeenkomst en de mogelijkheden die deze biedt? Meld je dan aan voor de online introductie op donderdag 17 september om 14:00 uur. In een half uur tijd bespreken Astrid Willemsen (inkoper/productmanager bij Intrakoop) en Dick Gorter (adviseur bij Miele) de voor- en nadelen van de belangrijkste onderdelen in deze overeenkomst. Natuurlijk kun je ook jouw vragen hierover stellen.

Aanmelden

Geef je op via de button ‘Aanmelden’. Enkele dagen voor het webinar ontvang je van ons een e-mail met de snelkoppeling naar de online omgeving.

Deel dit artikel

Neem contact op

Astrid Willemsen
Inkoper/productmanager Facilitair
  • 06 57 90 38 86