Warme dranken in de zorg tijdens en na Covid-19

7 september 2020
Online
Aanmelden
Verpleegkundige met koffie_web

Koffie en thee hebben een belangrijke rol in elke zorginstelling. Een goede start van de dag, een moment van rust alleen of met elkaar, een verwenmoment. Jacobs Douwe Egberts, één van onze leveranciers van warme dranken, heeft de wereld van koffie en thee tijdens COVID-19 zien veranderen en praat je daar in een webinar graag over bij. Daarnaast delen we ontwikkelingen vanuit Intrakoop op dit vlak en horen we ook graag jouw ervaringen!

Tijdens dit webinar neemt JDE je mee in hun ervaringen van de afgelopen maanden en welke effecten zij zagen op de levering en consumptie van koffie en thee. We hebben creatieve oplossingen voorbij zien komen in de zorg en daarbuiten om toch nog een ‘koffiemomentje’ te pakken in tijden van hectiek. Nu de reguliere zorg weer meer wordt opgepakt en de deuren van zorginstellingen verder open gaan, komen er andere vragen naar boven. Hoe richt je de koffiecorner in en welke rol heeft deze als ontmoetingsplek? Wat gaat weer terug naar normaal en wat is blijvend veranderd in het koffiemoment? Waar moet je rekening mee houden, als toch ineens de deuren weer moeten sluiten? Samen kijken we terug en vooruit, delen we ervaringen en horen we graag hoe jullie het koffiemoment zien, nu en in de toekomst.

Op een interactieve manier zullen we de volgende onderwerpen bespreken:

  •  Fase 1 Uitbraak: Wat gebeurde er in de wereld (horeca en bedrijven lagen stil, zorg draaide door), hoe reageerden de markt en leveranciers hierop?
  • Fase 2 Onder controle: Hoe houd je verbinding met elkaar tijdens het 1,5-meter koffiemoment? Welke praktische oplossingen zagen we voorbij komen?
  • Fase 3 Het nieuwe normaal: Wat zal blijvend veranderd zijn binnen de zorg en wat niet? Hoe richten we het koffiemoment van de toekomst samen in?

Voor wie

Dit webinar is relevant voor onder andere facilitair managers, inkopers en contractmanagers. Iedereen die geïnteresseerd is, is welkom. Deelname is gratis voor alle leden van Intrakoop.

Aanmelden

Geef je voor het webinar op via de button ‘Aanmelden’. Enkele dagen voor het webinar ontvang je van ons een e-mail met de snelkoppeling naar het webinar. 

Deel dit artikel

Neem contact op

Heb je vragen over dit webinar of onze overeenkomst met Jacob Douwe Egberts? Neem dan contact op met

Winnie van Besouw
Inkoper/productmanager Eten & Drinken
  • 06 82 52 23 39