Kick-off nieuwe coöperatiestrategie Intrakoop (Alleen voor leden)

2 juli 2020
Strategie Intrakoop

In de laatste Deel konden jullie het al lezen, we zijn momenteel druk bezig met het ontwikkelen van een nieuwe coöperatiestrategie voor de periode 2021-2024.

Inmiddels zijn we toe aan de volgende stap: de centrale kick-off, waar we jou op de hoogte willen brengen van de laatste stand van zaken en we jouw medewerking vragen om mee te denken en te laten horen wat jij belangrijk vindt voor onze coöperatie in de toekomst.

Doe en kijk je mee?

We nodigen je van harte uit om op donderdag 2 juli mee te doen en te kijken naar de centrale kick-off van onze nieuwe coöperatiestrategie. Tussen 11:00 en 12:00 uur zullen Tim de Jong en Ruud Plu je via een livestream meenemen in het gehele proces en de genomen en nog te nemen stappen met je doorlopen. We lichten dan ook toe hoe jouw input meegenomen wordt. 

Daarnaast delen we de meest in het oog springende uitkomsten van het ledenbetrokkenheidsonderzoek met je en is er de mogelijkheid live vragen te stellen over het proces en de nieuw te ontwikkelen strategie. Wat is jouw mening over de rol van Intrakoop en bijbehorende activiteiten en diensten? We horen het graag!

Aanmelden

Je kunt je als hoofdcontactpersoon opgeven voor deze kick-off via de 'aanmelden' knop op deze pagina. Daar kun je ook andere collega's aanmelden. Na aanmelding ontvang je een bevestiging van deelname en een uur voor de start sturen we jou via de mail een link naar de livestream.

De essentie van een coöperatie is samenwerken, daarop is Intrakoop geen uitzondering. Dus help ons mee om samen tot een breed gedragen coöperatiestrategie te komen en meld je aan voor deze livestream. 

 

 

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten? Onze collega's helpen je graag verder.

Intrakoop Servicedesk
Elke werkdag bereikbaar
  • 0418 65 70 70